שירות לקוחות
0
0

מתכון להכנת כנפיים עסיסיות בטאבון Gozney Roccbox

הטאבון הביתי Gozney Roccbox מגיע לטמפרטורת אפייה של 400 מעלות במהירות. בכתבה הבאה תקבלו מתכון מפתיע ומהיר להכנת כנפיים עסיסיות בטאבון הביתי Gozney Roccbox.
טאבון ביתי טכניקות ומדריך

מתכון להכנת כנפיים עוף מושלמות ומתוקות בטאבון Gozney Roccbox

מצרכים:
  • 500 גרם כנפיים
  • 25 גרם סוכר חום
  • 75 גרם דבש
  • 75 גרם רוטב סויה
  • 100 מ"ל מים
  • חצי לימון סחוט חתוך גס
  • 2 פלפלים צ'ילי חריפים
  • חופן בצל ירוק חתוך דק
  • מעט שמן שומשום
  • 2 כפות שומשום קלוי
     
  • חממו את הטאבון לטמפרטורה של 400 מעלות.
  • ערבבו טוב בקערה סויה, דבש, סוכר, ומים להכנת הרוטב.
  • פזרו מעט מלח על הכנפיים כאשר הן נקיות ויבשות.
  • שימו מעט שמן שומשום במחבת הצלייה, לאחר מכן חממו את המחבת ב-Gozney roccbox.
  • כשהמחבת חמה הניחו עליה את הכנפיים עד שהעור הופך לקריספי וצלוי.
  • שימו את הרוטב שהכנתם בקערה בתוך המחבת, הוסיפו מיץ לימון, צ'ילי והפכו את הכנפיים.
  • כוונו את כפתור העוצמת הטמפרטורה על להבה נמוכה.
  • החזירו את המחבת לטאבון, צמצמו את הרוטב ועטפו את הכנפיים ברוטב מכל כיוון במשך מספר דקות.
  • לאחר שהכנפיים עטופות מכל כיון הורידו אותם מהמחבת.
  • הוסיפו מעל הכנפיים את השומשום הקלוי והבצל הירוק.

    כל מה שנשאר זה לאכול את הכנפיים הטעימות שהכנו בטאבון הביתי שלנו. מומלץ לאכול עם הידיים! בתיאבון!
לרכישת הטאבון הביתי Gozney Roccbox: לחצו כאן
x

#{title}

#{text}

#{price}